Konsolidace nevýhodných půjček a úvěrů

Nebankovní konsolidace půjček a úvěrů je určena pro ty, co splácí mnoho půjček a úvěrů. Sloučením všech nevýhodných půjček a úvěrů se rapidně sníží měsíční náklady na splátky a klienti tím ušetří až tisíce měsíčně. Navíc získá přehled nad svými penězi, jelikož bude splácet jen jeden úvěr.


Roční úroková sazba od 6,9% (p.a.), se splatností až 20 let. Úroková sazba je bez fixace, to znamená že úvěr můžete kdykoliv předčasně doplatit a to bez jakýchkoliv sankcí a pokut.

Půjčit si u nás můžete od 50.000 Kč do 50% tržní hodnoty zastavované nemovitosti. Nevlastníte-li nemovitost, můžete ručit nemovitostí třetí osoby, která dá pouze souhlas se zástavou nemovitosti. Ručit můžete byt, domem, pozemkem, chatou i komerční nemovitostí.

Žádné skryté poplatky ani poplatky předem u nás neplatíte a to ani za odhad nemovitosti. Využít můžete i možnosti mimořádných splátek či odkladu splátek.

Garantujeme Vám rychlé a jednoduché vyřízení.
Jsme pro Vás po celé ČR, nemusíte nikam jezdit.

Kontakt na inzerenta

Jméno: SOS Finance
Telefon: 724 824 735
E-mail: nebankovni@sosfinance.cz
WWW: http://sosfinance.cz/produkty/nebankovni-konsolida
Okres: Celá ČR
Vloženo: 11.09.2018, 14:14

Prohlášení provozovatele webu
Provozovatel serveru Pujcky365.cz neodpovídá za obsah inzerátu a za škody, které vzniknou při odpovědi na něj. Za obsah a správnost uvedených údajů je vždy zodpovědný autor inzerátu.