Půjčka se zajištěním pro opravdu všechny od soukr. investora

Dobrý den.

Trápí Vás nesplacené závazky, chybí Vám finance v rozpočtu, nemůžete kvůli Vaší finanční situaci vést život tak jak si přejete? Sháníte peníze na cokoliv? Kontaktuji Vás na základě Vaší poptávky po poskytnutí finanční půjčky.


Nabízím zajištění výhodného krátkodobého i dlouhodobého úvěru od 500 000 Kč se zástavou nemovitosti, pozemku či automobilu od soukromého investora, který je navíc „šitý" přesně na míru. Výši splátky a dobu splácení si kupříkladu určujete Vy, v případě potřeby je možnost odkladu splátek či upravování výše půjčené částky.

Hlavním cílem je poskytnout úvěr co nejširšímu okruhu zájemců. Nenahlížíme do registru dlužníků a výrazně jsme omezili i nepříjemné papírování. Každou žádost posoudíme do dvou hodin a k samotné realizaci dochází do tří pracovních dnů. Naše služby jsou tedy kvalitní, rychlé a přehledné. Osobní jednání a individuální přístup samozřejmostí. Zároveň nehraje roli, zda jste z Prahy nebo z jiného místa ČR. Peníze nabízíme všem. Díky našim bohatým zkušenostem garantujeme rovněž kompletní právní servis.
Možnost použití úvěru na vyplacení exekucí, na bydlení, na družstevní byt či na cokoliv jiného. Možnost konsolidace Vašich stávajících závazků,
Úvěr není uveden v žádném z registrů, tudíž nemá vliv na Vaše případné další žádosti například o hypotéku nebo leasing.
V případě zájmu či dotazů mě kdykoliv kontaktujte na uvedeném e-mailu : promotiion66@gmail.com

S přáním pěkného dne,
Jelinkova Dagmar

Kontakt na inzerenta

Jméno: Dagmar Jelinkova
E-mail: promotiion66@gmail.com
Okres: Celá ČR
Vloženo: 11.07.2017, 05:32

Prohlášení provozovatele webu
Provozovatel serveru Pujcky365.cz neodpovídá za obsah inzerátu a za škody, které vzniknou při odpovědi na něj. Za obsah a správnost uvedených údajů je vždy zodpovědný autor inzerátu.